سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پنهان کننده دانش، به درستی دانشش بی اعتماد است . [امام علی علیه السلام]
 
یادداشت ثابت - جمعه 94 اردیبهشت 26 , ساعت 6:24 عصر

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

السلام علیک یا رسول الله

با تبریک به میمنت سالروز مبعث پیامبر خداصلى الله علیه وآله ؛حدیثى از پیامبر خدا توسط امام رضا علیه السلام به ما رسیده که آن حضرت  می فرمایند:

اجدادم نقل کردند که پیامبرصلى الله علیه وآله فرمودند: « چهار طایفه هستند که در روز قیامت، من شفیع ایشان هستم:

1. اکرام‏کننده ذرّیّه من.

2. برآورنده حاجت‏ هاى ایشان.

3. تلاش‏ کننده در کارهاى ایشان هنگامى که مضطر باشند.

 4. دوست‏دارنده ایشان با قلب و زبان خود.»

) عیون اخبارالرضاعلیه السلام، باب 31، ص 317.)

عید مبعث بر همه ی دوستداران پیامبر رحمت و خاندان پاکش مبارک باد.

آدرس وب سایت این جانب WWW.TAHERKHOSH.IR

 


یادداشت ثابت - سه شنبه 93 بهمن 22 , ساعت 6:22 عصر

بسم الله الرحمن الرحیم

yarogayeh

دعا ،توسل و صدقه مرگ را نیز به تاخیر می اندازد.

اینجا بیمارستان امام خمینی رحمه الله ساری است. مادرم مریض شده بود و به همراه او به این بیمارستان آمده بودم.در بیمارستان شاهد خانواده ای بودم که پدرشان را به بیمارستان آورده بودند. همه خانواده چشم شان به تابلوی نشان دادن ضربان قلب پدر خانواده بود. پدر، سکته کرده بود و این سکته هم خیلی خطرناک بود.

همه دعا می کردیم و امن یجیب می خواندیم. ناگهان ضربان قلب پدرخانواده ایستاد و خط ممتد بر روی صفحه دستگاه ظاهر شد.

آه از دل همه بلند شد .مادر با صدای بلند از خدا بازگشت پدر را طلب کرد و حضرت ابوالفضل العباس را به معصومیت رقیه سه ساله امام حسین علیه السلام قسم داد که برای برگشت پدر خانواده توجهی ویژه نماید.

دکترها تلاش وافری کردند .خط ممتد برای لحظاتی تکانی می خورد و دوباره ممتد می شود.

مادر با نگاهی اشک آلود دوباره حضرت ابوالفضل علیه السلام را به رقیه سه ساله امام حسین علیه السلام  قسم دادند ......... ادامه مطلب...

یادداشت ثابت - جمعه 92 بهمن 19 , ساعت 10:59 عصر

بسم الله الرحمن الرحیم

متن زیارتنامه حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ

علی بن ابراهیم از پدرش از سعد از امام علی بن موسی الرضا ـ علیه السّلام ـ نقل می    ‎کند که فرمود: ای سعد! ما نزد شما قبری داریم! عرض کرد فدایت شوم، قبر فاطمه دختر امام موسی علیهما السلام را می    ‎فرمایی؟ فرمود: آری ، هر که او را با معرفت زیارت کند بهشت سزاوار اوست. هر گاه (به حرم مشرف شده و) قبر را دیدی بالای سر (حضرت) رو به قبله بایست و سی و چهار مرتبه الله اکبر و سی وسه مرتبه سبحان الله و سی و سه مرتبه الحمد الله بگو، سپس بگو:

السلام علی آدم صفوه الله، السلام علی نوح نبی الله،السلام علی ابراهیم خلیل الله، السلام علی موسی کلیم الله،السلام علی عیسی روح الله.السلام علیک یا رسول الله، السلام علیک یا خیر خلق الله، السلام علیک یا صفی الله، السلام علیک یا محمد بن عبدالله خاتم النبیین، السلام علیک یا امیر المؤمنین علی بن ابی طالب وصی رسول الله، السلام علیک یا فاطمه سیده نساءالعالمین، السلام علیکما یا سبطی نبی الرحمه و سیدی شباب اهل الجنه، السلام علیک یا علی بن الحسین سید العابدین و قره عین الناظرین، السلام علیک یا محمد بن علی باقر العلم بعد النبی، السلام علیک یا جعفر بن محمد الصادق البار الامین، السلام علیک یا موسی بن جعفر الطاهر الطهر، السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی، السلام علیک یا محمد بن علی التقی، السلام علیک یا علی بن محمد النقی الناصح الامین، السلام علیک یا حسن بن علی، السلام علی الوصی من بعده اللهم صل علی نورک و سراجک و ولی ولیک و وصی وصیک و حجتک علی خلقک. السلام علیک یا بنت رسول الله، السلام علیک یا بنت فاطمه و خدیجه، السلام علیک یا بنت امیر المؤمنین، السلام علیک یا بنت الحسن و الحسین، السلام علیک یا بنت ولی الله، السلام علیک یا اخت ولی الله، السلام علیک یا عمه ولی الله، السلام علیک یا بنت موسی بن جعفر و رحمهالله و برکاته. السلام علیک عرف الله بیننا و بینکم فی الجنه و حشرنا فی زمرتکم و اوردنا حوض نبیکم و سقانا بکاس جدکم من ید علی بن ابی طالب صلوات الله علیکم. أسئل الله ان یرینا فیکم السرور و الفرج و ان یجمعنا و ایاکم فی زمره جدکم محمد ـ صلّی الله علیه و آله ـ و ان لا یسلبنا معرفتکم انه ولی قدیر.أتقرب الی الله بحبکم و البرائه من اعدائکم و التسلیم الی الله، راضیاً به غیر منکر و لا مستکبر، و علی یقین ما اتی به محمد و به راض، نطلب بذلک وجهک یا سیدی اللهم و رضاک والدار الاخره.

یا فاطمه اشفعی لی فی الجنه، فان لک عند الله شاناً من الشان.اللهم انی اسئلک ان تختم لی بالسعاده، فلا تسلب منی ما انا فیه، و لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم. اللهم استجب لنا و تقبله بکرمک و عزتک و برحمتک و عافیتک.و صلی الله علی محمد و آله اجمعین و سلم تسلیماً یا ارحم الراحمین. (بحار الانوار، ج 102، ص 266، ب 1، ح 4).

ترجمه زیارت نامه

سلام میکنم به آدم: بنده ناب و برگزیده خدا، سلام میکنم به نوح، پیام آور خدا، سلام میکنم به ابراهیم: دوست خوب خدا، سلام میکنم به موسی:دمساز خدا، سلام میکنم به عیسی: روح الله، سلام میکنم به تو ای فرستاده خدا ای که بهترین آفریده خدایی بنده ناب و برگزیده خدا ای محمد، زاده عبدالله ای واپسین پیامآور! سلام میکنم به تو ای پیشوای مومنان ای علی، زاده ابو طالب ای عهدهدار عهد امامت از سوی پیامبر خدا، سلام میکنم به تو ای فاطمه ای سالار زنان جهان اسلام، سلام میکنم به شما دو تن از فرزندزادگان پیامآور مهر ای مهتران جوانان بهشتی، سلام میکنم به تو ای علی، زاده حسین ای بزرگ پرستندگان ای خنکای دیده بینایان، سلام میکنم به تو ای محمد، زاده علی ای شکافنده ژرفای دانش از پس پیامبر، سلام میکنم به تو جعفر، زاده محمد ای راستی پیشه؛ ای نیک رفتار؛ ای درست کردار، سلام میکنم به تو ای موسی، زاده جعفر ای همه پاکی، ای پاک پاک، سلام میکنم به تو ای علی،زاده موسی ای خرسند، ای مایه خرسندی سلام میکنم به تو: ای محمد، زاده علی ای خویشتن دار سلام میکنم به تو: ای علی زاده محمد ای از هر ناپاکی پیراسته، ای پندآموز، ای درست کردار، سلام میکنم به تو ای حسن ، زاده علی و سلام میکنم به آن که از پی وی عهدهدار عهد امامت است خدایا! تو نیز سلام کن بر او که روشنایی توست و چراغی که تو برافروختهای و دوست، دوست تو و عهدهدار عهد امامت از سوی آن که عهدهدار عهد تو بود و رهنمون تو برای آفریدگان.

سلام میکنم به تو ای دختر فرستاده خدا ای دختر فاطمه و خدیجه ای دختر پیشوای مؤمنان ای دختر حسن و حسین ای دختر سرپرست الهی امت، ای خواهر سرپرست الهی امت، ای عمه سرپرست الهی امت ای دختر موسی بن جعفر و پیشکش تو باد مهر و افزون بخشی خداوند! سلام میکنم به تو، و امید میورزم که خدا ما و شما را در بهشت به هم بازشناساند و ما را در میانه شما برانگیزاند و در آن آبگیر که از آن پیامآور شماست، ما را بار دهد و به آن جام که از آن هموست، ما را بنوشاند همان که جام گردانش علی باشد، زاده ابوطالب و پیشکش همه شما باد هر چه سلام خداوند است. و از خدا میخواهم که شادمانی و گشایش را در شما به ما بنمایاند و ما و شما را با جدّ بزرگوارتان محمد ـ صلّی الله علیه و آله ـ ، یک جا گرد آورده و بهره آشنایی با شما را از ما بازنستاند و همانا خدا سرپرستی است توانا.

من به خدا نزدیکی میجویم با مهر ورزیدنم به شما و با کناره جستنم از دشمنان شما و با سرسپردنم به خداوند و به این شیوه بسی خرسندم بیآنکه ناباوری به خویش راه دهم و بزرگی بفروشم و به آنچه محمد ارمغان آورد، باور دارم و خشنودم.

بزرگ من،ای خدا! من، از این رهگذر، دیدار تو را میجویم و خرسندیات را و سرای دیگر را.

ای فاطمه! در بهشت، شفیع من باش که نزد خدا برای شفاعت نمودن، جایگاهی ویژه داری.

خدایا! از تو میخواهم که زندگانیام را به رستگاری پایان بخشی و این «حال خوش» را از من باز نستانی که جز با دست آویختن به خدای بلند پایه بزرگ هیچ نیرو و توانی نیست خدایا! ما را پاسخ فرما و نیاز ما بپذیر به بزرگواری و سرافرازیات و به مهر و بندهنوازیات! و سلام خدا بر محمد و همه خاندان او باد، سلامی سراسر مهر و تهنیت، ای مهرورزترین مهرورزان!

التماس دعا از تمامی دوستان. وبسایت این فقیرwww.taherkhosh.ir


یادداشت ثابت - جمعه 92 مرداد 26 , ساعت 2:52 عصر

به نام خداوند قهار

دوستان عزیزم سلام! نمی دانم از کجا شروع کنم و چی بگویم بعضی از مطالب را حذف کرده و میرم اصل مطلب :

امسال هم خدا رو شکر برا تبلیغ به استان سیستان و بلوچستان رفته بودم. غربت و مظلومیت اهل بیت علیهم السللام در آنجا انسان را دیوانه می کند . شب ها به تنها مسجد شیعیان میرفتم و با تعداد افراد که به انگشتان دست هم نمی رسد و با تجهیزات کامل نظامی به اتفاق یک روحانی دیگر مجالس را شروع و به اتمام می رساندیم.

اما اتفاق هایی که افتاد زیاد بود که به چند نمونه اکتفا می کننم:

  1. بعد از پل سرباز – ناگفته نماند پل سرباز محل ایست و بازرسی مهم است که چند دوست ما هم در سال گذشته در آنجا ساعت 5 صبح توسط افراد مسلح ناشناس به شهادت رسیدند – کافه و رستورانی دارد که مثل همه جاهای کشور محل خوردن غذا، خواندن نماز و ... است و ماشینی که من سوار شده بودم در این کافه رستوران توقف کرد و من هم به اتفاق چند نفر از اهل سنت برا خواندن نماز روانه ی مسجد عمرو بن علی بن ابی طالب علیه السلام که در روبروی کافه قرار داشت ، شدیم.

حیاط داخل 2 عبارت نوشته بود:

 

برا خواندن بقیه مطالب به وب سایتم رجوع نمایید:( خدایی از خواندن بقیه مطالب غفلت نکنید و مظلومیت شیعه و ایران بیشتر بدانید.متشکرم)

 

www.taherkhosh.ir

 


یادداشت ثابت - پنج شنبه 92 خرداد 24 , ساعت 3:38 عصر

السلام علیک یا صاحب الزمان

ای شه تابان، ای خورشید عشق

جاودان بادت، بهار و بوی عشق

ره به ره، منزل به منزل ، کوه به کوه

خانه ی تو آسمانی قلب کوه

ای چراغ معرفت رُخ کی نما

آسمان سینه ام روشن نما

گلشن تو بوستان نرگس است

قبله گاه تو همان آب و گِل است

کی بَرم ره به رواقت نازنین

گلشن آن بوستان مُرسلین

من به ره ، منزل خرامان می روم

شادمانه سر به بوستان می روم.

تقدیم به تمامی دوستداران حضرت مهدی علیه السلام

شعر از: زمان خوشی ساروی


یادداشت ثابت - چهارشنبه 92 خرداد 2 , ساعت 1:28 عصر

به نام خدا

1.سرّ اینکه جنابت موجب غسل است نه ادرار و غائط ( مدفوع) چیست؟

امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند:

چند نفر یهودی محضر مبارک رسول الله رسیده اند و داناترین آنها راجع به چند مسئله از حضرت سوال کرد، در ضمن سوالاتش عرضه داشت: برای چه حق تعالی در مورد جنابت امر به غسل فرموده ، ولی در صورت خروج ادرار و غائط غسل را واجب نکرده است؟

رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: هنگامی که آدم علیه السلام از درخت منهی تناول نمود آنچه را خورد به

آرامی و آهستگی وارد عروق و موی و پوست او شد؛ لذا وقتی مردی با همسرش

ادامه مطلب...

یادداشت ثابت - سه شنبه 92 اردیبهشت 11 , ساعت 12:3 صبح

به نام خدای مهربان

بحث در مورد خرید و فروش خون است.

شیخ اعظم انصاری رحمت الله علیه معاوضه بر خون را حرام دانسته و گفته حرام است بدون مخالفین.

مرحوم شیخ طوسی در نهایه می فرماید: خرید و فروش میته، خون، گوشت خنزیر و... حرام و ممنوع می باشد. (نهایه ، ص 364) و

همچنین در کتاب مبسوط گفته: نجس العین باشد همانند سگ ، خنزیر، موش ، شراب ، خون و اونی که از این ها به دست می آید و

همه این ها ،خرید و فروش آن جایز نیست.

جناب سلار در مراسم گفته: گوشت خنزیر، پیه ، عذره، ابوال و خون آن ، خرید و فروش آن و هدیه ی  آن نیز حرام است.

مرحوم علامه در تذکره  فرموده: خون نجس است و نیز خونی که نجس نیست یا ذی نفس سائله که به خاطر خُبث آن هم باشد ، باز

هم حرام است.

ابن قدامه گفته : جایز نیست خرید و فروش خنزیر، میته و خون.

ابن المنذر که از علمای اهل سنت است گفته : اهل علم اجماع کرده اند میته ، خون که خرید و فروش آن حرام است.

سپس دلیل بر حرمت تکسب را شهرت فتوائیه بین مسلمین است ،می داند  و همین شهرت برای حرمت آن کافی است و اما اخباری

که استدلال بر آن تمام نیست چون اولاً: سند آن تثبیت نشده است .ثانیاً: استناد علما بدان روایات ثابت نشده ؛ مگر در روایت نبوی.

حال اگر دلیل شهرت فتوائیه باشد آن وقت صحیح خواهد بود فرق بگذاریم بین نجس و طاهر و بگوییم شهرت فتوائیه مخصوص خون نجس

است نه طاهر.

مرحوم خویی رحمه الله در این باب چنین عبارتی دارد: از اشتراک خون نجس و پاک، خون نجس را تکسب حرام دانسته و جایز دانسته

انتفاع به هر دو خون به عنوان منفعت محلّله ، مثلاً در رنگ ریزی ، اما نجاست در آن موضوعیتی نیست (مصباح الفقاهه، ج 1 ، ص 54 )

وسایل الشیعه ج 16، باب 31 ، من ابواب الأطعمه و الأشربه ، ص 437،ح 1 آمده:

قال ابی الحسن علیه السلام : حرم من الشّاة سبعة أشیاء: الدم و الخصیان و القضیب و المثانه و الغدد و الطّحال و المرارة.

اما در روایت سوم چنین آمده:           ادامه ی بحث در وب سایت این جانب:

                                                        WWW.TAHERKHOSH.IR


یادداشت ثابت - چهارشنبه 91 اسفند 10 , ساعت 12:0 صبح

                                                     به نام خدای مهربان

خدمت تمامی دوستان خوب و عزیزم ، نسخه ی آزمایشی وب سایت این برادر کوچک تان به آدرس:

                                                                            www.taherkhosh.ir

                                                                www.taherkhosh@yahoo.com

راه اندازی گردید.

لذا از تمامی دوستان علاقمند به فرهنگ و ادب اسلامی جهت بازدید از این فضای

 

مجازی دعوت به عمل می آید.

                                             التماس دعا

                                             حق یارتان.

 


یادداشت ثابت - جمعه 91 آذر 18 , ساعت 1:3 صبح

                              به نام خدا

تعدادى پیرزن با اتوبوس عازم تورى تفریحى بودند. پس از مدتى یکى از پیرزنان به پشت راننده زد و یک مشت بادام به او تعارف کرد راننده تشکر کرد

 و بادام‌ها را گرفت و خورد. در حدود 45 دقیقه بعد دوباره پیرزن با یک مشت بادام نزد راننده آمد و بادام‌ها را به او تعارف کرد راننده باز هم تشکر کرد و

 بادام‌ها را گرفت و خورد. این کار دوبار دیگر هم تکرار شد تا آن که بار پنجم که پیرزن باز با یک مشت بادام سراغ راننده آمد، راننده از او پرسید

چرا خودتان بادام‌ها را نمى‌خورید؟ پیرزن گفت چون ما دندان نداریم. راننده که خیلى کنجکاو شده بود پرسید پس چرا آن‌ها را خریده‌اید؟

 پیرزن گفت ما شکلات دور بادام‌ها را خیلى دوست داریم!


یادداشت ثابت - جمعه 91 آذر 18 , ساعت 12:27 صبح

                                  به نام خدای ستایشگر مهربان

شرایط پوشیدن لباس روحانیت در حوزه چیست و پوشیدن لباس روحانیت برای چه کسانی ممنوع است؟!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شورای عالی حوزه‌های علمیه به منظور سامان‌دهی، رسمیت‌بخشی، حفظ و حراست از قداست لباس روحانیت و تشویق و ترغیب طلاب به امر تلبس، آیین‌نامه تلبس طلاب را تدوین کرده است که برای آشنایی بیشتر این آیین نامه را برای مخاطبان منتشر می‌کنیم.
تلبس به لباس مقدس روحانیت، برای همه طلاب و روحانیان، تنها بر اساس ضوابط و آیین‌نامه شورای عالی حوزه‌های علمیه، امکان‌پذیر است.
پوشیدن لباس روحانیت برای چه کسانی ممنوع است؟
براساس این گزارش، هر گونه تلبس به لباس روحانیت، برای افراد عادی و برای طلاب بدون پرونده در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، ممنوع است؛ این افراد موظف‌اند پس از اخذ کد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، نسبت به تلبس بر اساس ضوابط آیین‌نامه شورای عالی حوزه، اقدام کنند.
این گزارش می‌افزاید، معاونت تهذیب مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، مسئول برنامه‌ریزی، سامان‌دهی تلبس و نظارت بر حسن اجرای آن است. همچنین معاونت تهذیب مدیریتهای حوزه علمیه استانی، مسؤولیت تشکیل پرونده تلبس، تأیید صلاحیت نهایی پس از استعلام صلاحیتهای علمی و عمومی از واحدهای سازمانی مربوط، و صدور مجوز تلبس طلاب را به عهده دارد.
لباس روحانیت، چیست؟
لباس روحانیت، عبارت است از عمامه، عبا و قبا که نشانگر برخورداری از تحصیلات دینی در حوزه‌های علمیه، پایبندی به ارزشهای اسلامی و آمادگی ایفای نقش در جامعه اسلامی است.
 شرایط عمومی تلبس
داشتن حداقل، 18 سال سن، داشتن وضعیت جسمی و روحی مناسب که در صورت نیاز و تشخیص ضرورت، از طریق آزمایش‌های پزشکی و روان‌شناختی،

ادامه مطلب...

   1   2   3   4   5      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ